Dagens Thinspiration

image42

Här är en bild på Nicole Richie som fick barn för typ 2 veckor sedan. Hon ser ju oförskämt bra ut för att nyss fått barn. Men sen va hon ju som en skicka innan hon blev gravid. Jag ska satsa på att se ut som hon efter nästa graviditet!!!

Veckans summering med bilder

Hej!

Här kommer veckans summering. Lite tidigt men imorgon ska jag handla födelsedags presenter hela dagen till min son och på lördag är det födelsedag så då blir det nog inte så långt inlägg. Får se hur jag ska klara att slingra mig ur att äta massa kakor som barnen ska baka... hu!!

Okej summering!

Antal minskad vikt: 0,6 kg   (rätt ok va?)

Antal minskade cm: ingen aning, har fortfarande inte hittat måttbandet (hmmm...)

Antal äntligen ikomna jeans: 2 (jippi)

Antal fusk: 2 antar jag om jag räknar gräddfilen

Klädstorlek: Vill inte veta just nu...

Antal äntligen passande förlovnings/vigselringar: 2 av 3! Helt ok enligt mig!

Nu väger jag bara 1,8 kg mer än när jag gifte mig.

Så här kommer bilder från idag, ganska dålig kvalite eftersom jag tagit dem själv men de fyller sitt syfte.

image39

image40
Hu! Jag ser fortfarande ut som en blåval!!! Måste gråta en skvätt! Fast helt ärligt.. Hur mycket kan 6hg synas ejentligen??? 

image41
Men ansiktet ser ut att kanske ha blivit liiiiite smalare???

Va tycker ni???

Thinspiration of the day

Här kommer en bild av den söta Jennifer Aniston! Snygg outfit hon har här!

image38

Jag väger mig faktiskt varje dag... jag vet att alla säger att man bara ska väga sig en gång i veckan men jag kan inte låta bli!!!

Tack alla som peppar! Det hjälper verkligen!!!

On my way down!

Hallojsan!

Vaknade, vägde mig, 76,8! Så underbart varenda gång man kommer ner på nästa ental!!!! LYCKA!!!
Det funkar visst när man inte fuskar, även om det bara är det lilla man fuskar med! :)

Idag har jag än så läng ätit
ett ägg
ett kycklinglår med massor av vatten så jag kan tömma kroppen på slaggprodukter.

Haha! Känns toppen att ha gått ner på 76... visst det är mycket men skit i det, det går ju neråt!!! :)


Plingeling!


Thinspiration of the day

Här kommer en bild på Paris Hilton tagen denna sommaren när hon är och shoppar i Malibu. Jag måste säga att jag gillar inte henne... hon är en ful, välstylad tjej med för mycket pengar och för lite hjärna... Men på denna bilden så ser hon himla bra ut... kroppen alså, ansiktet är bortom räddning!!

image37
Vilken normal människa går och shoppar  i en sån där outfit? Snacka om att vilja synas...

Vad säger ni? Hade ni gått och shoppat klädda så?

(det hade inte jag för just nu är jag för fet för sånna "kläder" men hade inte gjort det även om jag såg ut som hon... strandkläder på stranden tack!!!

Kött ät dött!!!

Hej på er!

Vägde mig i morse och vågen hamnade på 77,5. Måste vara något fel med vågen men kom ganska snabbt fram til att det är det inte... Jag har nog ätit för mycket gräddfil... man ska faktiskt inte äta det alls i den fasen jag är i nu. Jag har alså FUSKAT och får därför stå mitt kast att jag inte går ner så snabbt som jag vill...surade ganska länge i morse men bestämde mig för att ta nya friska- eh? tag och skärpa mig. Ingen mer gräddfil. Orättvist!

Har nyss ätit lunch, det blev fisk... tråkigt! Jag är så himla trött på all animalisk mat jag äter hela tiden! Jag vill vara vegeterian, men det är ganska svårt på en low-carb diet. Jag vill oxå kunna ta ett eller kanske 3 glas Oboý innan jag går och lägger mig men NEEEEEJ Linda, inte kan du det för då har du Oboýen hängande över byxkanten en vecka senare. Jag vill kunna ta och äta 6 rostade mackor med massa smält smör på, till middag (som min man gjorde efter jobbet igår) utan att behöva handla på H&Ms BB avdelning (som jag för övrigt aldrig har handlat på av ren trots!)  Men, nu är det så att det är nog inte meningen att mitt liv ska se ut så. Jag är nog född till en lott som den som alltid måste hålla igen om jag vill se ut som jag vill. Orättvist? Jo, det kan tyckas så om man är trångsynt. Om man bara höjer blicken lite och ser den hela bilden så finns det så många saker som hade kunnat vara värre. Jag kunde ha varit förlamad i hela kroppen, vara blind, döv, ha kronisk acne, sånt som man inte kan hjälpa. Då måste jag säga att när man då har sånna sur dagar som jag har ibland när rumpan känns större än en vägsugga, då är det bra att jag har en man som kan dra ur en ur sånna negativa tankebanor och få mig att se hur bra jag har det. Jag har en underbar familj, jag har ett hus att bo i, kläder att ha på mig (även om inte i den strl jag skulle önska)  och jag har mat att äta (som är grunden till mina viktproblem) Alså har jag det så bra att jag KAN vara överviktig, oh det är nog många i världen som skulle önska sig ett sådant problem.

Efter att ha reflekterat över detta så gick jag och hämtade min low-carb kokbok och hittade ett recept på varm choklad...hehe. Ska bara inhandla det som behövs först, sen kan jag nog med unna mig lite varm choklad som är så himla gott!!!

Ha det gott alla bantare och lycka till!!

senare kommer dagens thinspiration!

Tjing!!!

Thinspiration of the day

Här kommer en blid på min favorit Jessica Simpson och hennes ex hubby Nick. Syns att de skilde sig... I vilket fall som helst så ser hon himla bra ut här. En av sina smalare dagar ser jag.. hon pendlar ju ganska ofta i vikt. Men hon ser toppen ut här!!

image36

Idag bär det iväg till Farbror Doktorn

Mår så himla dåligt och har vaknat hela natten av att jag har så himla ont i halsen så jag kan varken prata, äta eller dricka. Kanske halsfluss??? HU så hemskt det skulle vara. Så nu ska jag snart packa in sonen i vagnen och ge mig iväg till doktorn så han får ta sig en titt... kul...

Just det! Vägde 77,2 imorse... ett hg om dagen verkar det vara... har ännu inte hittat måttbandet i röran.


Får skriva mer senare om jag orkar....


Beach 2008

Här kommer dagens Thinspiration. De flesta håller nog nu på att förbereda sig för beach 08 och därför kommer lite inspiration från Jessica Simpsons Spring Collection 08.

                                         image35
Så, är detta mer vad ni skulle önska er? Lite mer att ta i än Eva och Vickan i gådagens inlägg. Vad säger ni?

Enligt mig är detta mycket snyggare.

Japps, det verkar gå åt rätt håll...

Halloljsan!

Vägde mig i morse och vägde nu 77,3 kg. Ett Hg mindre än igår så det går väl åt rätt håll i alla fall. Har åkt på världens dunderförkylning och mår apa så det blir inget långt inlägg idag.

Hittade gamla foton i en låda igår och där fanns foton från min smalare tid... Fotade av ett som finns nedan.

image34

(Jag vet, kvaliten suger) Här väger jag 60 kg, alså 17 kilo mindre än nu. Tyckte jag fortfarande var tjock då men nu skulle jag vara väldigt nöjd att vara där igen. Bilden är tagen 2003. 

I´m mrs Lifestyles of the Rich and Famous...

Här kommer dagens Thinspiration och jag vet jag vet..  jag hade Eva här igår också men här är både hon och Vitoria Beckham så himla smala att en lyktstolpe skulle bli svartsjuk! Men om man kan se smal ut i en guldig spandex dräkt så grattis säger jag bara! De flesta av oss kan bara önska....

image32

image33

Så medelsvensson.... skulle ni vilja se ut så här?

Jaha då kom vågen...

Halloj då!

Igår kom vågen och imorse så vägde jag mig. Sist jag vägde mig 2 veckor innan jul så vägde jag 80. Började min diet 1 jan efter att ha frossat hela jul och nyår så vad jag vägde den 1a är svårt att veta. Men i alla fall, när jag vägde jag mig i morse så vägde jag 77,4. Mer än vad jag hoppats på men jag kämpar på. 

Hade som mål att när mina kläder kom skulle jag komma i ett par byxor som jag köpte när jag var 14v gravid som jag inte kom i när kläderna pakades. Dem kom jag i igår!  Jippi!  Ska leta reda på mitt måttband oh mäta mig sen och se hur många cm jag tappat.

Nu måste jag packa upp mera saker, ser knappast golvet här hemma!!!

image31

FYI

Jag kanske inte hinner blogga imorgon eftersom jag måste ta emot alla möbler och så men återkommer på lördag om hur det gick på vågen... Heja heja!

Thinspiration of the day...

Dagens Mat

2 kokta ägg
1 enrecoe med beanaisås
har inte ätit middag ännu men antar att det blir äggröra eller något i den stilen...

Kanske unnar mig en liten Atkins brownie med vispgrädde ikväll sen... mmmmums!!


Okej, hinner inte skriva så mycket men här kommer iallafall dags snygging....

Eva Longoria... smal, snygg och rik. Vad mer kan man önska sig?

image29

Hon är väldigt nära att vara perfekt enligt mig.

Vad tycker ni? Lämna era svar i kommentarerna.

Tjing!


Det kommer mera

Hej alla!

Hinner inte skriva nu på dagen eftersom jag måste hinna måla färdigt innan våra saker kommer imorgon bitt! :)

Skriver senare ikväll hur det har gått!

Tjing!

Dagens Thinspiration och summering

Hejsan!

Har gått bra idag med! :) Snart kommer vågen och då blir det upp till bevis! Har börjar äta fiberpulver för att magen ska kunna vara nprmal. Ganska svårt när man äter så ensidigt som jag gör hela dagarna. Ska nog börja träna snart igen och då blir det nog andra bullar!

Dagens mat

2 stekta ägg och 2 skivor bacon
4 kycklingklubbor med lite gräddfil
1 entrecoe med beanaisås


Avslutar med en bild på snygga Katie Holmes.  Om Tom Cruice inte är bra till något annat så har han i alla fall påverkat Katies stil till det bättre! :)  Missupfatta mig inte nu.... Tom är antagligen lika normal som du och jag, han är bara så tacksam att driva med!  Måste erkänna att jag gillar hans filmer!!!

image28

Hur snygga ben har hon egentligen?

Jag tycker de är väldigt snygga!!!

Syndigt värre!!

Hejsan!

Har nyss kommit hem efter att ha gjort en massa bra saker idag. Jag har målat om sovrummet, sytt ihop hålet i mina jeans, varit på banken, varit på apoteket, på öppnaförskolan, diskat, tvättat, städat och handlat. När jag handlade så hittade jag billg entreo oh en beanaisås som bara har 0,3 g kolhydrater per 100g! Jippi! Nu blir det fest ikväll! På vägen ut så var det kö och jag hamnade såklart vid glassfrysen! HU! Den är ju fylld med synder,och syndigast av allt ät Hägen Daaz. Vissa säger ju att det enda sättet att bli av med en frestelse är att falla för den, men det tror inte jag på.... att falla för frestelser av den typen sätter sig bara på låren!!!! Så jag klarade mig och gick hem utan att ha syndat så det blir ingen bikt här idag. Sorry ladies!! :)

Vad jag är duktig som har klarat så mycket saker idag med en bebis i släptågen! Värsta housewifen ju! :)
Får se senare hur resten av dagen blir.

Tjidenixen!

image27


Dagens Thinspiration

Kan ju inte gå och lägga mig utan dagens snygga tjej!!! :)

Idag blir det den underbara Reese Witherspoon. The girl next door som alltid är så himla söt!!

image26

Min vikt i kronologisk ordning...

Jaha, denna dagen klarade jag mig igen! Tjoho!

Dagens mat blev så här tillslut

2 ägg
gurkstavar med cream cheese
5 kycklingvingar med lite gräddfil
äggröra med bacon

kul....

Jag fick en komentar av Jenny som frågade om man inte går upp i vikt igen när man börjar äta pasta,ris osv igen. Visst är det så att 1-3 kilo lägger man på sig den första vekan man börjar äta oklhydrater iegn, men det är inte fett utan socker som kroppen samlar på sig. Visst kan man svulla upp oh bli jättestor om man går tillbaka till en vardags diet med mycket onyttigt och så. Att gå ner i vikt är bara halva slaget vunnet, att behålla sin nya vikt är ett projekt som varar resten av livet. Låt mig ta ett exempel ur mitt eget liv!

När jag var 18 år gick jag ner från 77 till 6o kilo över sommaren 2002. Jag hade innan dess aldrig tränat över huvudtaget utan åt godis och glass så det stod härliga till! När jag tappat min vikt så tränade jag 3-4 gånger i veckan och åt inget godis utan bara nyttigt. Sen flyttade jag till Göteborg och där tränade jag ett pass step-up om dagen + en timmes styrketräning 6 dagar i veckan. Behöver jag säga att jag i stort sett kunde äta vad jag ville???

I tre år lyckades jag hålla min vikt runt 60-62 beroende på vad jag ätit oh vilken tid i månaden det var. Men livet är ju inte alltid bara en rak smal enkel väg. Den 20 Januari 2005 så dog min 14 åriga lillasyster i cancer och jag ville vara nära min familj och flyttade därför hem igen. Hemma på landet fanns inga gym eller step-klasser och inte hade jag orken eller viljan heller att göra något. Utan det blev tröstätande med mamma och storasyster i nästan 5 månader. Glass, choklad och tårar varje dag. Vilken idiot som helst kan då räkna ut att jag gick upp en del i vikt. Till 72 kilo för att vara ärlig. Började jobba på IKEA och förlovade mig med en av mina chefer och gick upp ett par till.. till 75 lagom till bröllopet 3 månader senare. Hösten 2006 tog jag tag i min vikt och började äta nyttigt, gymma och gå på spinning 3-5 dagar i vekan. Gick ner till 69 kilo lagom till deember 2006 då jag fick veta att jag var gravid med min son. Mådde illa och gik ner till 66 de förts 3 månaderna. Sen sa det bara PANG  i nionde månaden oh jag gik totalt upp till 90 kilo. Kul...  Så det är alså här jag är i mitt liv just nu...

Oj, det blev visst mina livs memoarer här nu.


Hoppas ni alla har det bra och tack för ert stöd!

Sov Gott alla!!




 


Var är min våååååååååååååg?

Hu va jag längtar efer min våg! Visst det är kanske inte det som manm oftastr drömmer om men hur ska jag annars veta om denna dieten går åt rätt håll eller inte??? Om jag står still så måste jag ju göra lite finjusteringar för att det ska funka. Men hu vilken besvikelse om jag stått still sen 1 jan!!!  Då skulle jag nog gråta stora floder!!

Ska snart kila iväg till kylskåpet och se vad det kan bli för mat idag då... en fisk kanske? ägg? kyckling? Jag kommer bli vegeterian efter detta. Skönt när jag är klar oh kan gå tillbaka tilll mina älskade frukter och grönsaker. Det är ju det godaste som finns!

Ha! Fick precis veta att våra saker kommer i slutet på veckan!  Då blir det upp till bevis om det går framåt eller bakåt!! Jippie!!!

Dagens mat

2
hårdkokta ägg som visade sig vara löskokta




image25

Big girls you are beauty-ful?

Nä vet du vad! Känner mig som en himla flodhäst just nu! Jag är så sugen på godis eller vad som helst! Känns som om min bilring väller över alla kanter! Känner mig inte så uberläker med andra ord. Jag vet att alla kvinnor har sånna här dagar ibland men alla ser faktiskt inte så illa ut som de tror. Det gör jag! :0 Jag får glädja mig åt att min mans nya favvo-låt är Big girls med Mika. Hahahaha!

Dagens mat:

2 stekta ägg och 3 skivor bacon
1 burk makrill
1 kokt ägg
300g kyklingvingar

Hur en sidigt lkänns inte detta idag då? Köpte en flaska Fanta Free apple så jag kanske kan unna mig ett glas så här på kvällen efterom jag bara ätit typ 8 kolhydrater idag! Duktiga jag!!!

Ni missar att skriva komentarer kära läsare! Glöm inte det! :-)

Guten Nacht!!

Va I! Jag är skithungrig!!!

Varför ska det vara så här? Varför föddes inte jag med Heidi Klums gener? Är det så att alla smala brudar kan klämma i sig allt och vadsomhelst utan att ens gå upp ett gram? Måste vara så, för själv kan jag inte ens titta på en bakelse utan att behöva knäppa upp byxorna!  Nä istället för att unna mig något gott så sitter jag här med ett glas sketet LOKA som inte alls är vad jag vill ha just nu!!!!

Fusk, fusk, fusk!

Jag måste banne mig ha dragit den värsta nitlotten i viktlotteriet när det lottades ut gener....

Fast denna tjejens nitlott var nog värre än min.....

image24


Thinspiration of the day....

Den smala, söta och nu gravida Jessica Alba... som jag fått reda på av en av hennes co workers i Fantastic 4 är en riktig kärring att jobba med..... (och det är inte någon som känner någon som jobbade med henne utan straight from the horses mouth)

image17

Om bantningshäxor

Ny vecka, ny dag, nya friska tag.. eller? Har knappast sovit alls inatt. Har blivit väkt av sonen minst en miljon gånger och eftersom jag är så HIMLA hungrig på natten så blir det en kamp varje gång att somna igen. Ligger och tänker på allt som jag inte får äta... som sonens godisnappar som har legat i köket sen i lördags och luktar och ser så goda ut. Va nära på att slicka på dem bara för att få liiiiite smak av godis (äckligt jag vet ) men när jag som bäst stod där och luktade så kom min man in och frågade vad jag sysslate med. "luktar" svarar jag. "självplågeri! svarar han då... så sant som det är sagt men det blir ganska tråkigt efter ett tag att bara äta kadaver!! Å så får man världens stinkigaste andedräkt... kul när mannen flinar och säger... " nu har du värsta Atkins breath!"   KUL!? näe, inge vidare.....

Jag har i förra vecka läst en himla bra bok om bantning. Det är Charlotta Flinkenbergs bok "Viktiga boken- från godisråtta till stl 38"  Den är verligen rolig och till hjälp när man vill fuska... och känna igen sig faktorn är hög!! I alla fall för mig! :)

image14 
Hittade inte bilden större, men jag hoppas att ni ser. Jag rekomendrar den till alla som gillar att läsa om vikt på ett mänskligt sätt.

Dagens lista - saker jag längtar efter

1.Sommar
2. Ostbågar
3. Komma i mina nya snygg jeans
4. Min våg, så jag vet om jag är på väg in i jeansen eller inte...

Jag vet inte hur det är med andra överviktiga men jag har alltid fått elaka komentarer om min vikt. När jag först flyttade hemifrån så kom jag från bussen en dag och där fanns ett gäng med killar som när jag gick förbi började sjunga pet-flask sången- panta mera... men de sjöng banta mera!!! Tack så himla mycket killar. Jag gick hem och grinade i 3 timmar och åt inget på en vecka. 'Vad ska man göra åt sånna människor? Visst, nu var der helt främmande människor men även min bror gillade att retas och kallade mig för knubbsäl och belgian-blue, ni vet den stora gödkossan... kul.... Så sen när jag väl gick ner i vikt första gången så började mina vänner visa allvarliga symptom på att vara bantnings-häxor! Det är det värsta av alla symptom!!! Jag hade på den tiden en vän som alltid varit smal oh hon hade varit min vän när ingen annan ville. Men när jag sen blev smal så ändrades vilkoren och fast hon visste att jag kämpade med vikten så började hon äta chips och glass så fort vi skulle träffas. "Ska du inte ha lite? Jag vet att du bantar, men det är ju sååååå gott!!"  Snällt!  Eller " du har ju gott ner så mycket nu, du kan du väl unna dig glass"

När hon märkte att jag fortfarande höll vid min diet så började hon en ny taktik...  Förolämpningarna- för att få mig att ge upp... En dag var jahg gätteglad för mina jeans satt löst oh påpekade glatt detta... då svarar hon falskt och sockersött.... "men gumman, du vet ju att jeans alltid töjer sig. Du är lika stor som innan"  eller-" ät mer du, så du blir stor som den gris du redan är.....  Efter att jag gått ner i vikt så slutade hon vilja vara med mig och vi har inte pratat sen dess, mer än hej om vi skulle stöta på varran.... Helt klart så hade hon och jag aldrig umgåtts på samma vilkor eftersom vi inte kunde vara vänner efter att jag blivit smal. Innan var det bara hon som fik uppmärksamhet från killar men nu var jag helt plötsligt och spelade i samma liga och det var inte populärt!!! Sån vänskap  är det inte ens lönt att sörja över. Vi var nog aldrig vänner ändå....

Bantningshäxor är de mest missunsamma "vänner" i din omgivning. Finns det några sådana i din omgivning så håll dem borta från dig så du själv kan konsentrera dig på att nå ditt mål. 

image16

Om Atkins del II

Fick en fråga om Atkins. Man får äta vissa grönsaker men inga frukter. Tråkigt jag vet men så är det. Leta upp en näringstabell på nätet så kan du se hur mycket kolhydrater alla grönsaker innehåller. Kom ihåg att du MAX får äta 20 kolhydrater om dagen för att det ska funka.

Idag har det varit ganska jobbigt med all mat och helg och godis men jag har klarat det ändå! :) Såg i spegeln idag att den där simmringen runt magen har börjat krympa lite.  Känns ganska skönt att det händer något. T.om min man sa imorse att det börjar synas att jag blivit smalare! :)

Ja, det är okej att ni linkar till denna hemsida. Det är bara roligt om den uppskattas! :)

Jag kommer att kämpa på som vanligt och just nu i detta ögonblik känner jag mig ganska stark oh känns som om jag kan ro iland detta! :) Skönt att man har sånna dagar oxå!

Vi ses!!

Dagens thinspiration...

Efter ännu en lyckad dag ska jag avsluta med en bild på den alltid snygga och vältränade Jessica Biel!

God natt!




image13


Ica MAXI....

Huvaligen! Skulle handla ännu mer lördagsgodis till barnen senare på dagen oh där stod jag i godis avdelningen och ville äta allt jag kunde se! Men NÄ! Det får man inte!!! Plåga! Skulle vara skönt att gå i ide och stanna där tills jag blivit smal och det var sommar... men det går ju knappast... typiskt, aldrig får man som man vill....

image12

Så här glad blev jag av att stå där bland allt socker.... sen handlade min man hem chips och dipp tills ikväll... kul... jag köpte badskumm så jag får väl bada istället...

Sen var det hem och laga middag till familjen. Chili con carne.... själv åt jag.. ja titta själva.....



image11

Kul... Not!!!


Lördags Godis är det värsta av allt!!

Idag är det som sagt lördag och så vankas det lördagsgodis om man har barn som jag har. Tugg, tugg, smask smask... och så "vill du smaka?" frågar dem och när jag säger nej blir de besvika och tycker att jag är en riktig tråkmåns. Framflr allt min äldsta tycker att hennes liv blir förstört för att jag inte äter kolhydrater. Hm.... undrar hur det går ihop.... Hon kan ju äta allt bäst hon vill.....

Nu är det dags för frukost oh det blir ägg oh bacon... kul.... Fick en komentar om att man inte kan gå på Atkins om man är vegeterian och jag kan säga att när jag är färdig med denna diet så kommer jag inte äta djur på  Länge!!! Sist jag gik på denna diet så åt jag inte kött på ca 2 år för man blir så himla trött på kött och aldrig har frukt och grönt smakat så gott som efter en framgångsrikt avslutad Atkins diet.

Hu! Känner mig fortfarande deppig sen igår när jag såg bilderna som jag la ut på bloggen. Hu, det är så att man blir depprimerad!!! Men jag antar att det motiverar mig att fortsätta. Måste ju kunna komma i alla mina kläder när de väl kommer. Jag menar, jag vill ju inte behöva köpa nya STÖRRE kläder!! Huvaligen!

Drömmer att jag fuskar och äter pizza,glass och godis varje natt. Hu vilken stress när jag kommer på i drömmen att jag har förstört min diet och vaknar och blir så lättad att jag inte fuskat, men samtidigt besviken för att jag inte verkligen HAR ätit allt det där goda... Men när jag väl är smal så kommer jag kunna unna mig lite gott någon gång ibland! Men allt med måtta!! Jag måste hålla mig från att småäta!!!

TÅLAMOD!

image10

Om Atkins dieten....

Jag har fått lite nyfika förfrågningar om Atkins dieten. Jag ska försöka summera den så enkelt som möjligt och om ni undrar något så skriv gärna en fråga i komentarerna :)


Hur funkar den?
Genom att svälta kroppen på kolhydrater tvingas den bränna fett som energi, en process som kallas ketos. Samtidigt stabiliseras insulinproduktionen, vilket minskar hungern. Du äter mest kött, kykling, ost, ägg och fisk. Däremot ät socker,pasta, ris, potatis, alkohol och frukt förbjudet!  Om du håller dig till reglerna så kommer du att tappa vikt fort! Själv gick jag ner fron 77 -60 kilo på 2 månader i gymnastiet. Du kan dricka i huvudsak vatten, bubbelvatten, och ev diet läsk men inte för mycket, kanske ett glas om dagen.


En vanlig dag för mig ser ut så här

Frukost  2 kokta ägg
Lunch     stekt fläsk/fisk
Middag   Kyckling med lite gräddfil till
Mellanmål  Fetaost (inte light)

Glöm inte att ta multivitamintabletter för att uppväga ganska ensidig kost!

Ska du ge dig in på denna dieten måste du vara 100% motiverad. Lite fusk och det kan snabbt resultera i att du går upp istället.  Håll dig alså borta från allt vad fusk heter!!!

image9

Men när jag känner att fusket närmar sig med stormsteg så har jag en back-up-plan.
Jag tar min Atkins Decadens bar (kan köpas på MAXI) kör den i ugnen, vispar LITE grädde och äter som en brownie. Det är såååååå gött!!

Lycka till!!

Aftonbladets artikel om Atkins

Kolla in denna om du är nyfiken/skeptisk till denna diet


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article272759.ab

Cellulit dräkt???

Jag håller på att måla om i vardagsrummet och blev precis klar efter  ca 3 dagars målning. För att inte förstöra mina kläder så köpte jag en sån där plastdräkt som man ska ha på sig. Man blir så himla varm så det slutar med att jag står i bara underkläderna i denna Tyvek sparkdräkt för vuxna och svetten bara rinner. Hu så äckligt! Efter ca 3 timmars intensivt målande så hoppar jag i duschen och tänker att det måste ju vara värsta cellulit dödaren den där smurfblåa pyjamasen. Eller, i alla fall någon kalori måste jag ha brännt kan man tycka men det är väl önsketänkande. 

Ska försöka ladda upp ett nytt foto på mig idag om jag bara kunde hitta kabeln till kameran. Den verkar ha fått ben och vandrat  iväg. Ska leta... men jag måste nog ha ett mellanmål för jag tror jag svälter ihjäl! Lite fetaost kanske???

12.39 tittade på de nya jeansen som jag köpte... de är så himla snygga och jag kan inte vänta tills jag kan komma i dem! Det lär dröja ett tag så för att trösta/peppe mig så ska jag köpa en Louis Vuitton väska med matchande plånbok. Har funderat på dessa här. Vad tycker ni?

image3image4
En tjej måste ju få unna sig saker även om det inte är kläder och man har "an ass the size of two bowlingballs" -Bridget Jones    som för övrigt som mest i boken väger fjuttiga 63 kilo!!!

Här är några bilder tagna på mig för bara 5 min sen... inte så smickrande bilder alls! trodde faktiskt jag var smalare än så men det är underligt hur man kan retuchera sig själv i spegeln!!!!

image5
huvvaligen!!!

image6
Ser ut som jag fortfarande är gravid i 11e månaden!! Likheten med en blåval är (ned)slående!


Måste trösta mig med några bilder utan kropp så jag inte blir deppig....

image7

image8


Hm.. det hjälpte lite men inte mycket... Det är så man kan gråta....
 

Dagens thinspiration...

Jessica Simpson

Hon är i mina ögen perfekt på alla sätt... uteseendemässigt alså...

Feast you eyes!

image2

Det blir alltid värre frammåt natten.....

Gick och la mig igår vid 22.30 utsvulten och kände att jag ville äta allt som finns!!! De små sillarna jag åt till middag mättade inge vidare och att sen springa på IKEA ger en en himla aptit! Hjälper inte heller när mannen tar sitt obligatoriska O´boy glas innan läggdags just efter att jag klagat på att jag svälter ihjäl. Han suckar och halsar ett glas till... Vraför blir inte han tjock!!!???

Somnade med magen skrikande efter vad som helst... vaknade vid 1.30 för att sonen grät. La honom mellan oss i sängen och han somnade om, men inte jag. Magen skrek för högt så det känndes som en omöjlighet!!  Drömde mig bort bland alla godsaker jag önskar att jag kan äta utan att svulla på mig 10 extra kilon. Somnade så klart efter en stund, bara för att vakna vid 3 då sonen som hysteriskt vaknar oh vill äta. Hasar mig ner för trappan och gör välling, upp igen låååångsamt och matar den nu väldigt nöjda bebisen.  Jag vill oxå nattäta!!!! Kan sen inte somna igen.... magen vrålar nu mer än skriker. Vill gråta, men helst äta men alla vet ju att det inte är bra att äta på natten. Tänker på hur smal och fin jag ska bli. Allt det där vrålet i magen måste ju nbränna minst 10000 kalorier- MINST!

Vaknar igen vid 7... dags att gå upp och få iväg barnen till skolan. De är som döda zombies... som jag känner mig. Har mens med vilket kan förpesta den mest glamorösa tillvara. Svettäckel!!!! Drar på mig mina obligatoriska morgon  mjukis kläder och sneglar till i speglen.. Är jag inte liiiite smalare än igår? Kanske? Eller inbillar jag mig? Kan skriket i magen gett effekt så snabbt?

Jag tror ju inte det men jag känner mig i alla fall lite smalare än igårkväll. Men det får jag se när min älskade/hatade våg kommer någon gång nästa vecka.

Ska nu komma på vad jag ska äte till frukost, bler väll 2 kokta ägg eller nåt.


Kommer med med info senare idag.

Häppåre!!

Viktigt!

Hej!
Som namnet på bloggen avslöjar så handlar denna bloggen om vikt. Min vikt.... min viktnedgång. Varför blogga om det då? Jo, för att när man dokumanterar hur det går så blir i alla fall jag mer motiverad till att inte fuska. Ska börja med en liten presentation.


Namn Linda

Ålder  23

Civiltilstånd Gift med 3 barn, varav ett bioligiskt , 4 månader gammal

Längd 167m

Vikt  Vet inte precis just nu eftersom vågen är i vårat flyttlass på atlanten just nu... men sist jag vägde mig -80kg

Klädstorlek  Tröjor... 40 eller L, byxor.. ingen aning, kommer aldrig i några

Målvikt 60, vill gärna ner till 55 men försöker vara realistisk.

Okej, nu är det sagt. Sist jag vägde mig vägde jag 80 pannor. Huvva! Dagen då min son föddes för 4 månader sedan så vägde jag saftiga 90kg. Huvaligen! Som om inte det låter illa nog så bodde jag i ett land där man vägs i pounds och vägde in på jämnt 200 pounds! Det är så man nästan svimmar!!

Det har ju gått ett tag sen dess och 10 kg trillade av de första 2 veckorna efter födseln. Efter det har det stått still... Har precis flyttat hem till Sverige igen och han ännu inte fått våra möbler, eller kläder så jag bor som en astek. När vi flyttade så kunde vi bara packa en resväska var med kläder och jag packade de kläder som jag kom i. Eftersom jag vägde 10kg mer än innan jag blev gravid så blev det 4 tröjor och mina uberläkra gravid jeans med resår och myket stretch!! För övrigt de ända myxor jag kan komma i...

Låt mig skriva om dagens händelser....

Mina uberläckra resår jeans har fått ett JÄTTESTORT hål mellan låren, eftersom de är de enda byxor jag kommit i sen jag var i 5e månaden, dvs maj 2007 och för att mina lår är feta som två grisar som gnuggas mot varrandra konstant. Jaha, det va de byxorna det. Nu har jag bara min gravikjol mer resårmidja kvar att ha på mig. Kul... Eftersom jag behöver kläder att ha på mig så ger jag min ut med barnvagnen och kreditkortet på stan och letar kläder. Hittar jeans på rean och plokar till mig två par i stl 32" och ett par i 33".  Börjar med 32orna. Kommer inte ens över knäna. "Fasiken vilka små storlekar" tänker jag och går vidare till 33orna. De kommer en bit upp på låren och sen blir det tvärstopp! "Jäklar!" fräser jag medans jag försöker komma ur ålskinnet. Men kläder måste jag ha när jag blir smal tänker jag och köper 32orna. Smart tyckte jag och åkte hem, bara för att konstatera att jag fortfarande inte har några byxor att ha på mig. "Blir till att råbanta" tänker jag. 

Atkins metoden ärmitt val i djungeln av alla dieter, den har jag faktiskt gått på en 1 jan detta året. Den gick jag ner 17 kilo med i gymnasiet. Provar det igen. Skuttar iväg till Ica med barnvagnen i högsta hugg och plockar till mig kött i alla sorter, ägg, grädde och gräddfil. När jag kommer hem och ska plocka in alla grejjerna så råkar jag välta äggkartongen så att alla äggen rullar ut i barnvagnen. " Tur att inga trillade i marken" tänker jag oh ser i ögonvrån hur ett litet ägg tippar ner på trappan och lyser gul för alla grannar att se hur klantig jag är. Är det inte lustigt att när man är överviktig så tror man att allt fel man gör tolkas av omgivningen att det hände bara för att hon är fet. Så tänker jag i alla fall... Tänker en lång ramsa mindre fina ord medans jag traskar in oh hämtar papper att torka upp min klumpighet med. Ägget är slemmigt och glider bara bort från pappret och jag kan  nästan höra hur det skrattar och säger "haha, försök du bara". Efter att ha fått upp allt skal och nästan all gula bestämmer jag mig för att bara skölja bort resten. Smart!

Går in och ska  steka strömmingfiléerna som jag köpte. Lägger i dem i pannan, ingen panering tillåten här inte. De ser äckliga och tråkiga ut där i pannan. Men sen får jag syn på något ännu äckligare som jag inte sett innan! Ryggfenorna sitter kvar! BLÄ!!! Det är så man kan gråta. Jag lägger upp de sorgliga små fiskbitarna, utan panering, på tallriken och skvätter över lite citron. Plokar bort de läbbiga fenorna och äter snabbt upp dem så jag slipper se dem.
 
Kul, inga kolhydrater alls...  De som är så himla goda! Tänk bara på pasta, choklad och ostbågar, det godaste av allt! Men nej! Jag måste ju komma i de där byxorna som jag köpte. Måste komma i alla mina kläder som kommer nästa vecka med båten. Kommer ta minst en evighet innan målet är nått. 20kg...  hu så hemskt! Men som sagt, jag har gjort det innan och jag kan nog göra det igen! 

Här kommer jag!

Fet, stor rumpad, otränad och på väg! På väg mot ett smalare jag oh framtiden ser ljus ut.... eller ja, i alla fall tom på kolhydrater....

Häppåre!

image1

Här är jag ca 85 kilo tung 4 dagar efter förlossning med min dotter.

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0