Back to Basic

Efter gårdagens frossa i tårta och andra snabba kolhydrater så är jag tillbaka till verkligheten UTAN kolhydrater. Kul? Nej... Effektivt? ja! Men som alla gånger man går och längtar efter att få äta något så är tanken på att äta det godare än det faktiskt är när man väl sätter tänderna i det. Nu är det stenhård fokus på diet och träning i 5 veckor fram tills nästa födelsedag den 16 okt. Hoppas på att i alla fall blibit av med en 4-5 kg tills dess. Får se om drömmar kan bli verklighet... haha låter som en dålig slogan för en realitysåpa.

MOnterade ihop hans basketkorg han fick igår och han tycker den är toppen och kasta i allt möjligt man kan tänka sig. 


 

2 år!

Idag fyler lilla Gabriel hela 2 år! Tiden går för fort! Jag bakade tårtan nyss och tog lite bilder men den är inte lika fin på bilderna som i verkligheten. Dock har den lilla figuren inte något hår ännu eftersom jag väntar på att icingens ka stelna till lite så den får rätt konistens. Jag bestämde mig för att äta lite tårta idag för mina barns skull som annars tror att jag är fanatisk... take one for the team I guess... ;) Kör på som vanligt imorgon igen.

Tjing!


gabriel fick massor med saker men lejonfamiljen är favoriten eftersom han är galen i "Bima" från Lejonkungen ;)






Den va skitsvår att göra!!!!

Kul att baka utan att smaka?

Imorgn fyller min son 2 år och jag ska baka en tårta. Så idag har jag gjort sugarpaste och senare ska jag göra själva kakbottnen. Det är svårt att baka när man inte kan smaka... Kanske smakar lite imorgon får se hur motivationen är då. Jag kan inte fatta att han ska bli 2! Känns som igår han bara va en liten bebis!!! Om tårtan blir fin så kanske jag postar en bild imorgon.

Idag blir det gymmet igen och idag är det ben/rumpa mage som gäller. Tjoho!

Det är kul att banta när det händer något!

Idag vaknade jag och vägde 77,8 kg...dvs -3kg sen i måndags. Hoppas det fortsätter så här bra ett tag till så jag kan komma i mina byxor snart. Det är mitt första delmål, sen är nästa mål att komma i en strl 38. Det är mitt mål, det hade känts toppen! Men det är en lång väg dit för jag tror att jag måste gå ner 20 kg för att komma i en 38a.

Mina två pojkar är förkylda och jag hoppas att vi slipper ha svininfluensan här!!! Min minsta son är 2 på lördag och han hostar och är gnällig... han ropar "fiiis, ha fiiis" han tror att digitalkameran heter fis för hans pappa säger " säg fiiiis" när vi ska fota honom. Hahaha!




Middag

Idag blir det en smaskig Ceasar salld med kyckling! Mums! Perfekt att ladda inför ett gympass!!! Kan slänga på hur mycket parmaost som helst! Jippie!


Dagens mat & träning

Idag har jag ätit tre biffar till frukost som blev över sen middagen igår. Till mellis blev det lite mozzarella och till lunch ska jag äta kyckling med lite gräddfil. Middagen blir antagligen Ceasar sallad med kyckling. Efter det är det gymmet som gäller. Idag är det amrar/axlar/mage och sen 30 min på trappmaskinen. Sen en proteinshake när jag kommer hem.

Heja mig!

Thinspiration of the Day


Audriana blir dagens snygga thinspiration.

- 2,5 kg på 2 dar...

Need I say more????


- 2,5 kg på 2 dar...

Need I say more????


My darlings!


Min stora lilla gosse som fyller 2 på lördag!!


Liten flicka i stor säng!

Ny dag nya tag

Sitter här och det är lugnt och skönt hemma! De stora barnen är i skolan och de små sover. Jag har nyss ätit lite mozzarella som mellanmål. Till frukost blev det 2 kokta ägg. Det ligger en fläsklägg och myser i ugnen som ska bli lunch med bearnaisås. Smaskens... om det inte vore för det sösa jag skulle äta... Men det ger resultat snabbt... Igår låg jag på 80,8 idag ligger jag på 79,3. Hoppas det går så snabbt neråt i nån månad i alla fall.

Gick upp kl 05,50 idag och tog en 50 min morgonpromenad. Skönt att få en stund för sig själv.



En inte så uppmuntrande bild på dags (o)formen...


suck!

RSS 2.0