Dagens träning

Ikväll ska jag iväg på gymmet och träna. Idag är det dags för mage/rygg. Sen efter det blir det en halvtimme på trappmaskinen. Med bra musik så går det helt ok. Ganska skönt att få en stund för sig själv utan att någon vill att man ska göra något typ byta blöjor, göra välling, laga mat eller dammsuga. En helt underbar stund för sig själv!!! Viva gymmet!


Thinspiration of the Day

Dagens thinspiration blir Anna Kournikova på väg till/från gymmet.

 

Kolhydrater är ju så gott...

Nu har jag gått nästan hela dagen utan kolhydrater. So far so good... Va och handlde lite kött och low carb mat så jag inte svälter ihjäl här hemma  ibland alla mackor och godsaker i köket. Ikväll blir det gräddsås och fläskkött. Imorgon blir det nog köttbullar och gräddsås till middag och fläsklägg och bea-sås till lunch. Kött är dött...

vadå +2 kg??

Nä nu är jag sur! Efter att ha tränat gärnet i 2 veckor och inte ätit mer än 1500-1700 kcal om dagen så har jag gått upp 2 kg på 3 veckor! Nu är det krig som gäller! Från och med idag kommer jag inte att äta en enda kolhydrat tills jag är under 70 kg!!! Mark my words för nu är jag trött på detta!!!

Min startvikt idag är 80,8 kg (jag döööööör) så det är 22 kg kvar till målvikten och nu är det gärnet som gäller! Kasta hit ägg och köttbitar för nu ska det ätas LCHF!!!!!

- 9,2 kg



Kroppen vänjer ju sig ganska snabbt vid mindre mat så nu ändrade jag mitt dagliga intag med 120 kcal mindre varje dag plus att jag köpte ett gymkort igår så jag ska träna där 2-3 dar i veckan så hoppas jag att det fortsätter som det gör nu. Mitt nya mål som är att tappa 22kg på 22 veckor dvs fram till nyår. Men det är ju inte säkert att jag klarar det så snabbt men om jag gör det så kan det nya året knappast börja bättre!!

Men även om jag gått ner 14kg till nyår så ska jag känna att jag har varit duktig!! Har köpt lite yoga och pilates dvd:s som jag ska använda de dagar jag inte gymar. Min kompis håller på att fixa ihop ett killing träningschema till mig men tills det är klart ska jag lägga upp min träning så här:

Måndag
Armar, axlar och bröst på gymet
20 min cardio intervall

Tisdag
Yoga + Pilates  + ev promenad med barnvagn

Onsdag
Mage och rygg på gymet
30 min cardio

Torsdag
Yoga+ Pilates ev promenad med barnvagn

Fredag
Ben och rumpa på gymet
20 min cardio intervall

Sen ledig lör och söndag.

Hoppas det kan ge några resultat. Det är ju inte snyggt att vara skinny fat - dvs smal utan muskeldefinition.


Thinspiration of the Day



Ännu en "Jessica Simpson tappar vikt " tabloid... hm.. men jag kan inte låta bli att gilla henne så hon får vara dagens thinspiration. :)

Finally- It happend!!!

Hoppade på vågen idag och låg på 79,9... Äntligen under 80kg! Jag vet det är fortfarande mycket men efter en graviditet så har man lite utrymme för sånt. Ska köpa gymkort snart men jag väntar lite för vi kanske ska flytta och då vill jag veta var det närmsta gymmet finns. Är man bara envis så kommer vikten av det är enkel matte. Gör av med mer än vad du stoppar i dig så funkar det. Det kan bara vara lute segt ibland. It´s all downhill from here baby!!


Mäh.. varför händer det inget?

Har inte gått ner något på en vecka... tråkigt. Är jag för otålig kanske?

Goder morgon både herre och fru!

Oj oj oj! Igår hade vi öppet hus för alla som ville komma och titta på det lilla nytillskottet hemma hos oss. Det kom så mycket folk så det var fullt överallt innomhus och i trädgårde och jag hade bakat så mycket så hela köket svämmade över! Jag åt  bara 3 kakor själv men hade inte alls hållt mig till min diet igår så jag skippade invägningen i morse för att slippa bli besviken utan jag gick upp kl 05,50 och tog en 5 km powerwalk istället. Tänkte jag ska göra det varje morgon för att få igång fläsket lite grann. Va lite seg i början men är man väl uppe ur sängen och kommer i kläderna så är det ganska sköt att ta en tur med bra musik i lurarna så går det av bara farten! 

Min man går tillbaka till jobbet idag efter 4 veckors semester och det får bli ett nytt startskott för ett nyttigare liv på alla sätt och vis. Hoppas jag håller igång med promenadandet nu så det blir nån ordning på mig. 

Någon tog en bild på mig igår och jag ser större ut än vad jag trodde... men sen så väger jag ju 80 kg med nu... kolla in. Men Lillflickan är så söt så!

 

RSS 2.0