Bloggflytt

Hejsan!

Har en massa krångel med min blogg så jag har bestämt att flytta till denna adress istället www.mybody.bloggspace.se hoppas att ni tittar in dit och ser hur det går för mig.

oxox diet Girl9+

Dagens Me



Så här ser jag ut idag! :)


I´m your Venus, I´m your Fire, Your Desire!

Kom nyss hem från morgonens löprunda... Vaknade 5 min innan klockan ringde och det var grått, blött, och trist... Men vill man vara fin osv...

På med kläderna,

Svarta löpbraller från Röhnisch
Vit långärmad tröja från Nike
Vita löparsockar Champion köpta i Kanada
Vita och röda löparskor från Asics

På med utrustningen

Pulskolocka
Mp3 som spelar med bra löpmusik...

Ut i det kalla ruggiga vädret. Sprang min runda och på vägen tillbaka som jag annar brukar gå så känd ejag att jag nog kunde springa hela vägen tillbaka och då gjorde jag det. Det känndes så himla bra! Tänk va bra musik kan göra!!!

Kanske inte den musik jag lyssnar på i vanliga fall men att springa till den går toppen. Gamla låtar från när jag gick i högstadiet som Britnays gamla goda är bra att springa till, gamla 80 tals som Bananaramas Venus och så klart lite nya Britney. Hon är ganska inspirerande just nu eftersom hon oxå håller på att göra om sin kropp till något bättre.

Och eftersom jag nu skrev lite om henne så får hon bli dagens Thinspiration. Här kommer lite bilder på hur hon gått upp och ner genom åren

Bilden till höger är innan barn, innan Kevin Federline och innan hon gick upp i vikt. Bilden till vänster är tagen efter hon fick sitt första barn. (kanske andra med?)

Denna bilden är tagen den senaste veckan. Hon ser vältränad och sund ut.



I denna artikel säger hon att hon blivit smal genom att bara äta 1200kcal per dag och träna styrka och kondition. Ingen snabbmat, bara nyttigt som frukt och grönt.

Hon ser ju onekligen fräsh ut! Kul för henne!

Vinn denna väskan!




Jag är med och tävlar om denna väska från Ingelita. Tävlingen avslutas den 5 september.Ni hittar tävlingen på bloggen www.enlitentax.blogg.se Lycka till!


Lite info. Inside zip pocket
Cellphone/multi-function pocket
Zip-top closure
High Quality Leather-like PVC & Fabric lining Size:30x20x10 cm

Reglerna:
Kopiera text och bild
Motivera varför du ska vinna
Leta upp artikel nr för varan och skriv svaret i email rutan
Klart!

Middag och Filmmys

Nu har vi just tittat klart på Legally Blonde och ätit lite popcorn. Blir alltid lika peppad av att se den filmen... Alla är så snygga och smala och välstylade! :) Love it!
 

Innan dess så åt jag middag och idag blev det en riktigt smarrig sallad och vatten. Mums!

Sallad med tomat, gurka, olive, lök och fetaost.

God natt alla läsare!

xoxo

Diet Girl (det låter så himla kul)

Present

Den som sa att romantiken försvinner när man gifter sig hade fel. Här om dagen så kom min man hem med detta lilla Bonsaiträd och ett handgjort kort med fina saker skrivet.


Kärlek!



Mellanmål

Vaniljyoggi men hallon. Mums!

Gott!


Lunch Promenad

Kom nyss hem från en promenad innan lunch. Var ute med barnvagnen i ca 40 min. Vädret va jättefint, musiken va bra och benen var stela av träningsvärk och allt var helt underbart! Känns bra att få någon liten träning gjord fast jag skippade löprundan i morse...

Glad, varm och lite svettig!

Nu ska jag skutta ut i tvättstugan och lådsas att jag tycker det är roligt!

oxox

Diet Girl  (hehe)

Frukost

Det blev ingen havregrynsgröt för jag är så himla trött på det! Har nog ätit det varje dag i nästan 2 månader så idag blev det annat!  Denna frukost innehåller 217 kcal.

Det blev ett kokt ägg, en macka med leverpastej light och Ramlösa. Märkte efter att jag gjort mackan att jag inte har någon gurka... typiskt!

Nu ska jag köra dagens stretch så jag inte blir stel som en pinne efter B.P passet!

Vi höres!!!

Body Pump

Igår kväll körde jag mitt första body pump pass sen någon gång 2004. Jag tänkte att jag kanske inte är riktigt i form som jag var då men hur illa kan det vara? Och lastade på med lika tunga vikter jag hade då.... Ops! Redan efter några få rep kände jag att det här kommer jag inte klara och fick snällt byta till lättare vikter. Hur pinsamt är det???  Men skam den som ger sig. Jag körde på och benen skakade och tills passet var slut.

När jag vaknade imorse så var jag så stel att jag knappt kunde komma ur sängen. Men det är ju bra för jag behöver ju bygga upp lite mer muskler eftersom jag var så himla klen  på passet igår.

Var ute och sprang i 30 min i måndags kl 6 på morgonen och borde ha gjort det idag med men det regnade så jag latade mig och sov till 7.  Illa illa... Får bli både torsdag och fredag istället som straff!

Har en liten önskelista med nya träningskläder som jag vill ha.

    

Hur snygg skulle jag känna mig i dessa? :)

Nu ska jag springa vidare mot köket med frukost som antagligen blir havregrynsgröt. Kul....

Dagens mat

Så idag har varit en ganska ok dag över lag. Jag har hållt mig under mina 1644kcal som jag får äta varje dag.

Började dagen med havregrynsgröt med 1 dl lättmjölk och lite lingonsylt.

Till lunch blev det 2 grova mackor med philadelphia light och hamburger kött och lite kålsoppa som nästan fick mig att spy. BLÄ!

Blev sötsugen på eftermiddagen och satte i mig 3 Jaffa cakes (46 kcal st) och en skål cocopops.

Avslutade dagen med en fruktsallad till middag. Gott!

Får se hur det går denna veckan om jag blir någe smalare... men om jag ska bli det så måste jag nog lägga ner cocopops.....


Jag har gått ner 24 kg!

Sen jag fick min lille gosse för snart 1 år sedan. Är inte imål ännu men snart  så jag peppar mig själv med att påminna mig om hur mycket jag gått ner i vikt. Inte helt dåligt tycker jag.

Tänkte ut och springa i morse men regnet stod som spön i backen så jag gick och sov en och en halv timme till.. Latmask...
Hon blir dagens inspiration.

Thinspiration of the Day

Smal- check  välstylad- check  välklädd- check  rik- check  snygg-?

Lääänge sen nu!

Nu var det ca 100 år sedan jag skrev något här och det känns som att det skulle vara dags! Jag kämpar vidare med livet och det har varit väldigt hektiskt så jag har inte prioriterat att skriva på ett tag.

Viktmässigt så gick jag upp till 72,9 men för 5 veckor sedan så tog jag tag i ätandet och väger idag 68,6. Måste trappa upp träningen bara för det är ganska kass på den fronten just nu.... Får kanske ge mig ut och springa imorgon innan mannen min går till jobbet och barnen vaknar och allt stök och kaos börjar. längtar efter skolstarten och rutiner igen. Någon annan mamma som känner så eller är det bara jag som är hemsk?

Wish me luck!


Bilden är tagen idag. Någon som ser någon skillnad sen tidigare bilder? Jeansen har jag aldrig kunnat använda innan och nu sitter de bra! :) Yay me!!!

RSS 2.0