Thinspiration of the day...

Eftersom jag är inne i en rosa period just nu så blir det ju självklart Elle Woods som dagens pingla! :)

image55                       image56

Så himla fräch och sypersnygg stil! Älskar den rosa, blonda stilen. Tur att jag själv föddes till blondin!


Äntligen!

Nu har vi äntligen skaffat en nya, fungerande dator så nu kan jag börja skriva lite oftare igen! Vaknade i morse och vägde 74,8. Det har gått segt denna veckan men det är för att jag svullade så himla mycket denna helgen så hela denna veckan har bara gått ut på att gå ner det jag gick upp då... fy skam på mig!!!! Sen har jag varit sjuk hela helgen och början på veckan så jag har inte kunnar träna alls. Förra veckan tränade jag 30 min på Orbitreken mån-fre. Mår bättre nu och ska dra igång med mitt Orbimonster igen på måndag. Men lite framsteg har det varit, jag måste göra ett nytt hål i mitt skärp. Det blir det 4e hålet jag får göra själv! Jippie! Och förresten är väl inte 6 kilo minus på 2 månader helt fy och skam???

Har nu gått in i en rosa period som jag gör med jämna mellanrum varje eller vart annat år. Det varar ganska länge då och inspirationen är då så klart Reese Witherspoon som Elle Woods i Legally Blonde. Hon är ju bara så himla härlig och positiv för att inte tala om SNYGG i båda filmerna! 

Nu ska jag fixa mig klar inför dagen i äkta Elle woods stil!

Ha d!

Jag kom i mina jeans!!!


Idag hände något som jag tycker är väldigt konstigt... När jag för 3 år sedan vägde 60kg så hade jag strl 32 i jeans... jag köpte ju jeans i strl 32 som jag inte kunde komma i. Idag vägde jag 74,9 och kom i dem!!  Hur lustigt är det? Visst de satt väldigt tight men det är väl lustigt att nu när jag väger 14 kilo mer än innan kommer i samma byxor? Klurade på det och kom fram till svaret. När jag vägde 60 kilo så var jag en skinny fat person. Dvs, jag hade tappat muskelmassa på min Atkins diet och hade alltså inte en muskulös kropp utan en muskel lös! Nu när jag efter det tränat oh byggt muskler så är en del av min vikt muskler vilket gör att jag kommer vara mindre när jag väger 60 kilo denna gången än förra gången! Jippie!!!!!!


Skandal!

Hallojsan!


Det blir ett ganska snabbt inlägg idag eftersom min dator fortfarande är galen och stänger av sig själv. Ser fram emot att köpa en ny...


Idag vägde jag mig och vägde 75,5. Inte så mycket minus denna gången men det är mitt eget fel... först var det min mans födelsedag på alla hjärtans dag med pizza och kladdkaka (verkar vara killarnas favorit på födelsedagar)... sen var det lördagen, som jag loooovat mig själv att INTE äta godis eftersom jag ätit på torsdagen, men framåt eftermiddagen blev det en hel Bounty... och på kvällen så var vi bortbjudna på middag och då blev det 2 fajitas fast  jag redan var mätt efter en... sen efter det tittade vi alla på Melodifestivalen och då blev det glass med maränger och chokladsås... åt så mycket att jag fick så ont i magen. Så händer det varje gång! Jag lär mig aldrig... min man påpekade det med. Toppen... på söndagen var lördagens magont glömt och jag gjorde chokladbullar som jag verkligen inte skulle äta, de var bara till barnen!!! Blev en och annan bulle ändå... *Suck*


 Har grävt fram min Orbitrek oh har börjat köra 30 minuters pass på morgonen så gott det går med en bebis som nog är rädd för monstret.


Så veckans  lista:

  

Antal promenader: 3

  

Antal pass på Orbitreken: 2

  

Totalt tränade minuter: 4 och en halv

  

Antal ätna chokladbullar: 5 kanske 6...

  

Antal tappade kilon: 0,2

  

Summering: SKANDAL!!!!!


Veckans summering

Halloj!

Min dator har blivit helt himla värdelös så jag kan inte skriva varje dag. Den hänger sig hela tiden och stänger av sig efter bara 10 min av sig själv så det får bli snabba inlägg.


Igår hade vi vänner på middag och det blev efterrätt såklart - chokladpudding med vispgrädde och maränger. Mmmmm gott! Trodde att jag skulle väga 250kg imorse men det var inte så farligt som jag trodde 76,6. Lite mer än i lördags men kroppen samlar ju på sig vatten när man äter onyttigt hehe... Gick en xtra lång promenad idag som upprättelse för helgens synder och det va toppen! Solen sken oh lillgossen var glad och snäll. Åt havregrynsgröt till frukost och kålsoppa med macka till lunch. Gott!!!


Just det, veckans summering måste finnas med också... lite sent men ändå.

  

Vikt lördag: 76,3

  

Antal promenader: 3

  

Antal km: 15

  

Antal styrkeövningar: 0 illa illa

  

Antal fusk: 1 dag söndag (eftersom att fuska på en lördag inte räknas) *flinar*

  

Antal ikomna ringar: 0 av 3... va i ?????!!

  

Ha det godis så hörs vi!!


Äntligen Lördag!!

Hejsan!

Idag är de äntligen lördag och det betyder enligt min nya livsstil- LÖRDAGS GODIS!!!

Vägde mig idag och vägde 76,3! Har gått ner lite till denna veckan! Känns ganska skönt att kunna äta "normalt" även om det råkar vara i lite mer nyttigt än vanlig husmanskost. Jag är väldigt noga med portions storlekar och att sluta äta när jag är mätt, inte proppfull bara för att det är gott. Har varit ute på 3 promenader denna veckan, totalt 1,5 mil. Ska försöka hinna med 4 promenader nästa vecka - måndag, tisdag, torsdag, och fredag. Då blir ju det totalt 2 mil och det kan väl vara lagom för en vardagsmotionär som jag är nuförtiden med barn. Saknar lite tiden då jag kunde träna mina 2 timmar om dagen, 5-6 dagar i veckan utan att känna att jag la för mycket tid på mig själv. Men självklart skulle jag aldrig vilja byta ut det jag har nu mot några träningspass!!!


Ikväll är det Melodifestivalen och det är i våran lilla familj en stor grej där vi äter gott och hejar och hånar på alla som är med. Men vi har ingen TV för tillfället och att titta på nätet är ganska uteslutet eftersom datorn knappt funkar längre. Men lite myskväll blir det kanske ändå. Men har vi tur så kommer våra vänner hem från Sthlm i tid så vi kan titta där. *Hoppas*


Ha det gott alla viktjäktare! Nu ska jag unna mig årets 2 semlor!! Tjoho!!!

*blir inga bilder så länge datorn är kass* Sorry...


Louis Vuitton och dinkelmuffins

Hejsan!


Ska snart gå ut på min promenad så fort lillgossen vaknat men ska först skriva och uppdatera lite. Min dator är lite krånglig för tillfället, lider antagligen av samma sak som jag och min bebis - virus... Därför blev det inget inlägg igår.


Idag när jag vägde mig så vägde jag 76,6. Går i alla fall inte upp i vikt. Får se hur lång tid det tar att gå ner till 60.


Bakade dinkelmuffins idag efter ett recept som jag hittade i Januaris nummer av Fitness Magazine (som för övrigt känns lite som en livräddare så där i slutet på månaden). Det som skulle bli 6 stora fina muffins blev en enda röra eftersom mina muffinsformar visade sig vara av den usla sorten som bara plattar till sig när smeten kommer i, så det blev ett dinkel-muffins-bröd istället. Ska smaka det efter min promenad.


Har klurat lite på det här med träning , hur ska man hinna???? Man ser kändisarna på bilder som tränar med sina PT och de bara studsar in i gymmet som om de har all tid i världen att träna sig supersnygga. Själv är jag glad om jag hinner ta min promenad eftersom för tillfället så är jag förkyld och kan inte träna hårdare än så, och för det andra är min bebis sjuk så jag får inte sova på natten heller... Jag vill också ha en egen PT som kör med mig så jag blir skitsnygga alá Jessica Simpson. Huvaligen så orättvist... men sen å andra sidan så kan jag ta mina promenader utan att bli smygfotad om jag skulle råka klia mig i rumpan och bli utkablad över hela världen. Tacka vet jag att vara anonym i träningspåret!




Ännu en dag i raden av många...

Idag vaknade jag, tog ett p-piller och vägde mig. 77,4kg!! Det va ett tungt p-piller!!!

Gjorde mig i ordning för att gå på promenad med bebisen i sängen mdans jag fixade mig. Kom upp för att klä på honom oh då sov han. Väntade tills han vaknade och sen gick jag en dryg timme. Kom hem, åt sallad och en macka. Åt nyss middag broccoli omelett. gott!!!¨
Hoppas jag kan bli smal på sån mat med....

här e bilder från morgonens promenadförberedelser....

image52
Sån här läcker mössa har jag när jag promenerar!!!

image53
Suck!!! Fortfarande mer lik en blåval än Kate Moss....

Ny vecka nya tag!!

Idag är det måndag, dagen där man får sona för helgens synder.. hehe. Vägde mig i morse 76,1. Visste jag skulle gått upp lite så jag laddade med havregrynsgröt till frukost och tog sen med alla barnen på en 75min promenad. Visst, det gick inte jättefort eftersom det är som en isbana ute och barnen har ganska korta ben, men det blev lite motion i alla fall. Just nu håller jag på att koka dinkel som jag ska göra sallad av att äta som lunch. Hoppas det blir gott, har aldrig ätit det innan... Spännande!!

Min man kom på mig med att stå oh smygäta både ostbågar och Geisha igårkväll.... hur pinsamt var det på en skala? Ska slänga ut ostbågarna nu!!!

image50
Här är jag på en härlig vinterpromenad.

image51
Här är jag och min lille gosse på min store gosses födelsedag med pizza mitt i flyttröran.

Födelsedag med massa kolhydrater!!!

Jag har idag gjort ett beslut att lyssna på vad doktorn som föreläste sa om att inte äta kolhydrater och från och med idag så äter jag kolhydrater igen. Jag har fullt stöd av min man att vi ska äta suprnyttig mat och röra på oss. Han ska köpa ett gymkort till mig så jag och min vän ska träna ihop.  Visst, det kommer ta längre tid än att köra Atkins men att bli smal snabbt kan knappast vara värt att bli dum i huvet!!! Inte för mig i alla fall. Kanske har gått ner en 10kg till sommaren, skulle sitta bra, men jag ska ta det lugnt. Jag ska in i förrådet och gräva fram min Orbitrek och köra lite på den och när vi köper TV så ska jag fortsätta med min älskade Turbo Jam som e så HIMLA bra!!

Idag fyller min son 9 år och han beställde en kladdkaka av mig så det har jag bakat och nu är min man och han å köper pizza som han vill ha till middag. Eftersom jag inte ätit en kolhydrat på typ en månad så är det lögn att säga att jag inte har frossat i allt gott (mackor, ostbågar, choklad, you name it!!!) just idag och snart blir det pizza och kladdkaka. Men jag har faktiskt bestämt mig att inte ha dåligt samvete eftersom imorgon så ska jag vara duktig igen och äta sallad och dinkel och annat liknande nyttigt. Men ibland måste det vara okej att få synda lite granna annars blir livet lite för tråkigt. Och ska jag vara helt ärlig så har jag inte varit på så här bra humör på ungefär en månad...:)


image47

På väg till Ica och hadla lite grejer till kakan.

image49

Vem är den snyggingen i köket som bakar kaka????

Åh! Det va ju jag! *inte aaaaalls sarkastisk...*

Ps: ser ni på finget??? 3 av 3 förlovnings/vigselringar!!! Jippie!!!Ds


How Reese Witherspoon Lost The Pounds


image44

image46

Jag vet att detta är en gammal artikel men den kan inspirera ändå. Sen är hon ju så himla underbar med lilla Reesan! ;)

Minus lite till!!!

Vaknade i morse och vägde mig. 75,5! Halleluja!!!!

Det som inte är halleluja är att min man var på föreläsning igår om hälsa och sånt. Läkaren som föeläste lärde honom massor av saker om mat och näringslära (som jag redan visste men bra att han kan det nu med) och han sa att alla som inte äter kolhydrater kommer bli dummare och dummare... kul... så han vill inte att jag ska fortsätta med denna diet längre utan byta till typ sallad å sånt. Visst det låter sunt och det är det, men det kommer ta 10 gånger så lång tid!! Så jag ska nog gå ner till 70 på denna diet och köra de sista 10kg på vanligt hederligt sätt... Jag vill ju inte bli dum i huvet!!!!  Känns ganska jobbigt att inte gå ner allt så fort jag kan men jag har sovit på saken och kommer nu att görs så som jag bestämt....

Ganska jobbigt val men jag hoppas att det är rätt val...

RSS 2.0