Värdlens västa diet!

Nä vet ni vad! Den där Master Cleanse dieten är bara en hög med skit! När kl var 3 någonting så mådde jag jätte illa.. frammåt kvällen sen blev det ännu värre då jag trodde att jag skulle...

1 Kräkas
2 Svimma
3 Dö
4 Bli galen

Det kanske funkade för Beyonce som hade flera miljoner dollar under näsan som morot men för mig blev hela dagen ett enda långt lidande och att betala ca 100kr om dagen för att må skit är inte riktigt min stil! Nu ska jag fira midsommar och oroa mig om min vikt på lördag istället. :)

Min man skrattade åt mig när jag sa det och sa att det hade jag kunnat säga till dig innan du började att du inte skulle stå ut... Hm... Tack för det!

Ha en toppen midsommar så återkommer jag på lördag med bikten efter midsommarafton! Jordgubbar och glass här kommer jag!!!!

Lunch?

Nu är det lunchtider och allt jag fick var Lemonad med cayennpeppar... kul... Magen käns tom, hungrig men mina ögon är vitare än någonsin innan... Kan det vara effekt redan? Har läst om detta fenomen innan... när hungern går över så kanske jag mår toppen hela jag! :)


The Master Cleanser Diet

Det var en evighet sen sista inlägget och det är inte för att jag är lat utan har haft lite problem hemma senaste månaden. Förhoppningsvis så ska det lugna ner sig nu... Har därför inte varit så bra på det där med bantandet och jag väger nu hela 72 kg. har tränat 5 dar i veckan i alla fall, men idag är jag förkyld och blir därför ingen träning.

Började en ny diet idag som jag läst lite om på nätet, The Master Cleanser. Den är gjord som en detox men gör också att man går ner i vikt om man har tur. Den blev som mest känd när Beyonce gick ner ca 9-10 kg inför sin roll i dreamgirls på bara några veckor.

Man ska börja dagen med en "saltwater flush" dvs 32 fl. oz med vatten (ca 9 dl) , 2 tsk havssalt utan jod. Blanda och drick. Det var som att få en 1 liters kallsup för det va nästan så jag kräktes!!! Det tog ca 30 min att få i mig det. Blä blä blä!!!

Det man sen ska äta eller rättare sagt dricka under dagen är en Lemonade gjord på 1 glas vatten, 2 msk färskpressad citronjuice (inte från en flaska nu va) 2 msk  äkta  Maplesyrup (lönnsirap) inte den smaksatta fajk varianten nu va.... och tillsist 1/10 tsk cayenpeppar. Blanda och drick 6-12 glas om dagen. Thats it! Inget annat! Man kan dricka ört the med med laxerande effekt om man vill men jag har inte hittat ett sådant ännu men jag ska fortsätta leta och om någon av er vet var man kan få tag i det så skriv en komentar!

Ska försöka köra denna vattenfasta i 14-21 dagar. Får se hur länge jag står ut och om resultaten är värda mödan!

Wish me luck! Saltvatten är uck!

Här är jag imorse, osminkad, klädd som en luffare och håret är en höstack men det är ju inte miss Universe utan en före bild och ska inte före bilderna vara fula och gråa och efterbilderna glada, fina i pastell?

Från sidan , ser ut som jag gjorde när jag var 7 månader gravid, men sen får man ju tänka på att jag har halva Atilanten flytande i min mage efter den där saltvatten rensningen... blä! Kanske därför jag ser så misserabel ut! :)

RSS 2.0