Dagens Thinspiration

image42

Här är en bild på Nicole Richie som fick barn för typ 2 veckor sedan. Hon ser ju oförskämt bra ut för att nyss fått barn. Men sen va hon ju som en skicka innan hon blev gravid. Jag ska satsa på att se ut som hon efter nästa graviditet!!!

Kommentarer
Postat av: Kim

Bra jobbat!

2008-01-31 @ 19:45:41
URL: http://www.kimsviktblogg.blogg.se
Postat av: Geraldine

Vad duktig du är, och du fixar säkert kakkalasets frestelser utan problem!

Men jag måste återigen kommentera ditt val av "thinspiration". Nicole Richie är för skjuttsingen anorektiker! Jag får starka varningsvibbar av att du tycker tjejer som Victoria Beckham och Nicole Richie har snygga kroppar-de är inte friska!!! Jag hoppas innerligt att du inte har som mål att få en osund undervikt, för då kommer du definitivt inte att må bra eller se sund ut!
(Hoppas att du inte tar illa vid dig, men jag känner bara att jag måste ge denna respons. Jag tycker annars din blogg är både rolig och inspirerande att läsa!)

2008-02-01 @ 10:04:15
Postat av: Linda

Hej Geraldine!

Nej jag har inte som mål att se ut som varken Victora Beckham eller Nicole Richie som båda ser ut som tandpetare (med fotbollar på- V.B)

Jag tycker att det är jättebra att du säger hur du känner för OM jag hade haft problem så är det ju rätt sak att göra! Kreds till dig! :) Jag tar inte illa vid mig alls! :)

Tack!!!

2008-02-01 @ 14:07:47
URL: http://www.moreislesslessismore.blogg.se
Postat av: Geraldine

Vad skönt att höra!
Även jag tycker att Hollywoodkändisar är fina att se på som inspiration, min favorit genom åren har varit Winona Ryder. Vackert ansikte, fin kropp :-)

Ser fram emot att fortsätta läsa din blogg :-)

2008-02-01 @ 15:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0